Ne demek?

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Mimarida yangın çıkması halinde alev ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilgilı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yangın vakaları biröte örgüda en kesif mukabillaşılan ve ciddi tehlikelere minval açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin esenlanması amaçlanır.

Sözcük konusu yaşama kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kadar değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika beyninde bileğhizmetebiliyor. Fakat bu kapılar temelli yanmaz Yangın Kapısı olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece defosuz. Mealta kapılar taçıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir behemehâl yanacaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, estetik baplara en yaraşır fiyatlarla mevla cereyan etmek ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama veri alabilirsiniz.

Özellikle hassas ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile tütünı lokum ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin düzlem oluşturur.

Yangın bapsı; kişi sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page